Velkommen til Mo i Rana!

Uansett om du bare vurderer å flytte, eller har bestemt deg, er du hjertelig velkommen til Mo i Rana!

Mo i Rana er Nord-Norges tredje største by og er i kraftig utvikling.  Vi har et verdensledende grønt industrimiljø, en god miks av private og statlige arbeidsplasser, eget sykehus, jernbane og større skal vi bli!

De neste årene bygger vi en storflyplass og FREYR skal etablere flere battericellefabrikker. Vi vil gjerne ha deg med på reisen!

I denne artikkelen vil vi fortelle om arbeidsmuligheter, boligtilbud, reisetid til jobb, kulturopplevelser og litt flyttetips!

Hvis du ønsker enda mer informasjon kan du sjekke ut Moirana.com!

Trenger du eller partneren din en jobb?

Mo i Rana har et mangfoldig og variert arbeidsmarked. Med både små og store arbeidsgivere i privat og offentlig sektor har vi mange muligheter. Sjekk ut ledige stillinger på Moirana.com eller arbeidsmarkedet i Mo i Rana og regionen vår i oversiktsrapporten.

Finn din neste jobbmulighet

HEILE HELGELAND

FINN.NO

Nyttige lenker

Under har vi med en rekke nyttige lenker det kan være verdt å besøke om du skal flytte til Mo i Rana. Har du flere nyttige lenker,  så send oss gjerne tips!

OPPLEV RANA

Noe for alle

Vi har et rikt kulturliv med festivaler gjennom hele året! Vi har egne festivaler for blant annet jazz, country og pop. Under normale omstendigheter er for eksempel Verketfestivalen en stor begivenhet som samler mange tusen feststemte festivaldeltakere. Artister som Madrugada, Broiler og Aurora har spilt der de siste årene. 

Her er noe for alle musikksmaker!  

Nordland Teater kan by på skuespill og teater for små og store med forestillinger som Brødrene Løvehjerte, Moby Dick og Eva, Hitlers elskerinne.

Om du liker fart og spenning kan Arctic Circle Raceway (ACR) tilby motorsport med banedager, festivaler og mesterskap!

Sjekk ut kommende arrangementer i Mo i Rana på arrangementskalenderen!

 

Velutviklet vintersportsmiljø

Mo i Rana har et velutviklet vintersportsmiljø og har arrangert norgesmesterskapet ved flere anledninger. Vi er stolte av nåværende og tidligere landslagsløpere som Tom Sandberg (olympisk og verdensmester), Elin Nilsen (Norgesmester og olympisk medaljevinner) og Emilie Kalkenberg (Europamester).

Vi har et moderne alpinsenter 10 minutter i bil fra sentrum. I tillegg bygges det nå en helt ny hoppbakke i sentrumsnære Fageråsbakken.

En region av spenning

Mo i Rana kan tilby mer enn bare seg selv! Med Svartisen nasjonalpark inord, Sverige og Hemavann i øst, Okstindan natur og kulturpark til sør og helgelandskysten med Træna og Lovund i vest er vi omringet av opplevelser.

Du vil ikke mangle aktiviteter her!

#MoiRana